Woordje van de Voorzitter van Incofin cvso n.a.v. coronacrisis

maart 30, 2020

Het Covid-19 virus – of coronavirus – houdt ons allen in de ban en de verspreiding ervan heeft gevolgen voor het dagelijkse leven van een ieder van ons.

Onze belangrijkste bezorgdheid ligt bij het beschermen van de gezondheid van onze klanten, aandeelhouders en van de hele bevolking. Daarom volgen we alle voorzorgsmaatregelen strikt op.

Onze fondsenadviseur, Incofin Investment Management, zorgt ervoor dat we volledig operationeel blijven en u ons kan blijven bereiken. De receptie van Incofin Investment Management  blijft nog open voor het ontvangen van documenten en telefoons. Wel vragen we u om zoveel mogelijk ons via digitale kanalen te contacteren: per email (info@incofincvso.be), Facebook en Twitter.

Terwijl de beurzen lijden onder de gevolgen van het coronavirus is de impact van het virus op de wereld van microfinanciering op dit moment veel moeilijker in te schatten. We verwachten net zoals bij eerdere crisissen dat de gevolgen pas later als de rest van de financiële markt opspelen. We volgen onze investeringsportfolio nauwer dan ooit op en communiceren op dit moment zeer intensief met de financieringsinstellingen en ondernemers waarin Incofin cvso investeert. Vooral in deze turbulente tijden willen we begrijpen hoe we onze partners het beste kunnen ondersteunen.

Het is niet de eerste keer dat we met kritieke gebeurtenissen worden geconfronteerd, zoals bijvoorbeeld de wereldwijde bankencrisis van 2008. Een groot deel van ons investeerdersbestand heeft samen met ons die moeilijke tijden meegemaakt en stellen net daarom veel vertrouwen in ons.

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een veilige periode in goede gezondheid.

Anita Dewispelaere

Voorzitter van de Raad van Bestuur van Incofin cvso