Investor Event 2023: impact in India

april 2, 2023

De agrarische voedingssector in India – dé belangrijkste bron van inkomsten voor het land – kampt met een tekort aan kapitaal. Maar liefst 65% van de totale Indiase bevolking woont op het platteland, waar veelbelovende landbouwbedrijven worstelen met een gebrek aan financiering.

Tijdens het Investor Event in de Gentse Handelsbeurs wordt er stilgestaan bij de investeringsopportuniteiten in deze veelbelovende economie. Bij impact investing in een jonge, dynamische en ondernemende bevolking. Want 86% van hen is jonger dan 55 jaar. Hen toegang geven tot financiële basisdiensten, begeleiding en een wereldwijd netwerk betekent een écht verschil voor de productiviteit en modernisering van de Indiase landbouw en voor mensen die wonen op het platteland in India. Een tastbare verandering voor Chauhan, Nasreenbano, Umila en met hen vele anderen.

Samen klinken op zoveel (sociale) impact? Schrijf je in voor het Investor Event en kom op woensdag 26 april naar de Gentse Handelsbeurs. Je krijgt er een zen avond vol licht, Indisch lekkers, zonnegroeten en inspirerende impactprojecten. Ook wie geen aandeelhouders is, is van harte welkom.

Meer over de impact van Incofin