Geslaagde editie jaarvergadering en investor event

mei 24, 2018

Op 25 april stond onze Buitengewone Algemene Vergadering en Algemene Vergadering op het programma. Ons Investor Event, met een discussiepanel over Social Performance Management, zorgde dit jaar voor een nieuwe, frisse wind. Tijdens de netwerkreceptie leerden de bijna 300 aanwezigen onze investeringen uit Ivoorkust en Kazakhstan persoonlijk kennen, inclusief lokale delicatessen!

Frans Verheeke, Voorzitter Incofin cvso, en Loïc De Cannière, CEO Incofin IM, gaven de aftrap voor het Investor Event. De boeiende presentatie kan je hier bekijken. De financiële resultaten van Incofin cvso vind je hier. Daarna volgende een boeiende presentatie door Luis Fernando Sanabria, speciaal vanuit Paraguay overgevlogen om de aanwezigen meer informatie te geven over de Fundación Paraguaya en de toepassing van het Poverty Stoplight in Paraguay.

Onder leiding van Geert Peetermans, Chief Investment Officer Incofin Investment Management, debatteerden Bonny Brusky, Adjunct-Directeur Cerise, en Luis Fernando Sanabria over Social Performance Management voor microfinancieringsinstellingen en hoe dit specifiek toegepast kan worden.

Het Investor Event sloten we af met de verloting van de incentive reis naar Paraguay. Proficiat aan Linda Feys die dit dubbelticket gewonnen heeft. Inschrijven is trouwens nog steeds mogelijk, door een mailtje te sturen naar yanou.segers@incofin.com.

Op het einde van de avond leerden de aanwezige deelnemers onze investeringen uit Ivoorkust (Advans) en Kazakhstan (KMF) op een interactieve manier kennen. De foto’s spreken voor zich! Meer foto’s van de avond zijn beschikbaar via onderstaande link:  https://www.incofincvsoevents.be/nl-be/galerij/.